Fodbehandling


Fodbehandling · 50 min 360,-

Indeholder: fodbad, tilretning af negle, der bliver taget hånd om negleproblemer, hård hud, ligtorne mm. og afsluttes med let fodmassage.

Pensionister med helbredstillæg fra kommunen kan søge tilskud til behandlingen.

Fodbehandling med ekstra massage · 65 min 460,-

Indeholder: fodbad, tilretning af negle, der bliver taget hånd om negleproblemer, hård hud, ligtorne mm. og afsluttes med fodmassage.

Pensionister med helbredstillæg fra kommunen kan søge tilskud til behandlingen.

Bøjlebehandling af nedgroet negl · 200,-

Fodmassage · 25 min 225,-

Tillæg til fodbehandling: 
Neglelak +100,-
Shellac helfarve +205,-
Fransk Shellac +295,-
Aftagning af Shellac med ny lakering +90,-
Aftagning af Shellac uden ny lakering +95,-

Pedicure


Pedicure · 50 min. 360,-

Indeholder: Forfriskende fodbad med salt og skumbad, ben og fødder peeles med saltscrub, hård hud blødgøres og files, negle og neglebånd klippes og plejes, afsluttes med en afslappende massage af ben og fødder.

Book nu


Pedicure med neglelak · 75 min. 455,-

Indeholder: Forfriskende fodbad med salt og skumbad, ben og fødder peeles med saltscrub, hård hud blødgøres og files, negle og neglebånd klippes og plejes, neglelak, afsluttes med en afslappende massage af ben og fødder.

Book nu


Pedicure, Shellac helfarve · 90 min. 565,-

Indeholder: Forfriskende fodbad med salt og skumbad, ben og fødder peeles med saltscrub, hård hud blødgøres og files, negle og neglebånd klippes og plejes, Shellac, afsluttes med en afslappende massage af ben og fødder.

Book nu


Pedicure, fransk Shellac · 90 min. 695,-

Indeholder: Forfriskende fodbad med salt og skumbad, ben og fødder peeles med saltscrub, hård hud blødgøres og files, negle og neglebånd klippes og plejes, fransk Shellac, afsluttes med en afslappende massage af ben og fødder.

Book nu


Pedicure & aftagning af Shellac · 75 min 455,-

Indeholder: Forfriskende fodbad med salt og skumbad, ben og fødder peeles med saltscrub, hård hud blødgøres og files, negle og neglebånd klippes og plejes, Shellac aftages, afsluttes med en afslappende massage af ben og fødder.

Book nu


Pedicure, Shellac helfarve, aftagning af gammel Shellac · 105 min. 675,-

Indeholder: Nænsom aftagning af Shellac, forfriskende fodbad med salt og skumbad, ben og fødder peeles med saltscrub, hård hud blødgøres og files, negle og neglebånd klippes og plejes, Shellac, afsluttes med en afslappende massage af ben og fødder.

Book nu


Pedicure, fransk Shellac, aftagning af gammel Shellac · 105 min. 775,-

Indeholder: Nænsom aftagning af Shellac, forfriskende fodbad med salt og skumbad, ben og fødder peeles med saltscrub, hård hud blødgøres og files, negle og neglebånd klippes og plejes, fransk Shellac, afsluttes med en afslappende massage af ben og fødder.

Book nu


Lille Pedicure med neglelak · 60 min. 380,-

Indeholder: Tilretning af negl og neglebånd, neglelak samt plejende produkter.

Book nu