Dr. Baumann


Dr. Baumann er eksklusiv bionom hudpleje i særklasse, hvor målet er at opnå maksimale resultater for dig og din hud.

Dr. Baumann omfatter 3 produktlinjer: Dr. Baumann, Beau Caire og SkinIdent.                          

Dr. Baumann produkterne indeholder grund- og virkestoffer, der kommer så tæt på hudens naturlige opbygning og funktion som muligt. Du får sunde, plejende og anti-aging produkter med hudidentiske fedtstoffer og vitaminer.

Bionom hudpleje betyder, at produkterne er udviklet med miljøet i tankerne, hvor alle planteudtræk er fra rene kilder. Der anvendes udelukkende naturlige planteolier - dermed minimeres allergi risiko og der opnås større hudtolerance:

  • Uden kemisk konservering
  • Uden parfume, duftstoffer og æteriske olier
  • Uden mineralske olier der tilstopper huden
  • Uden indholdsstoffer fra dyr
  • Uden overflødig emballage

Mange tror, at ”naturkosmetik” er det bedste for huden, men natur er kun gavnligt for huden, hvis huden og dens immunceller kan forlige sig med stofferne. Vi bør ikke blindt bruge ”natur” til huden, men i stedet omhyggeligt vælge produkter, der tager hensyn til hudens naturlige opbygning.

Inden for kosmetik er især parfume og en række kemiske konserveringsstoffer skyld i allergi. Selv om du tilsyneladende kan tåle disse stoffer nu, er der en risiko for, at der efter måneders eller års forbrug pludselig opstår allergiske hudreaktioner. Dr. Baumann undlader helt at bruge parfumestoffer og ved at aflure naturen, er det lykkedes at gøre hudplejeprodukterne holdbare uden brug af kemisk konservering.

En opsigtsvækkende forsøgsrække på det japanske Kyoto universitet har vist, at de mest brugte konserveringsmidler i kosmetik massivt fremskynder hudens aldring.


BeauCaire


BeauCaire hudplejeserien er udviklet til den unge hud fra 0 til 20 år, men kan benyttes af alle. Produkterne har en meget høj hudtolerance og kan tåles af personer, som normalt ikke kan tåle hudplejeprodukter.

Rigtig god serie til dig der lider af eksem og allergi.

Renseprodukter fra 145,- Ansigtscremer fra 175,-

Dr. Baumann
Dr. Baumann hudplejeserien er udviklet til den voksne hud i alle aldre, og til ethvert hudplejebehov.

Renseprodukter fra 180,- Ansigtscremer fra 300,-

SkinIdentSkinIdent er den eneste hudplejeserie, der udelukkende består af hud-og kropsidentiske stoffer samt vitaminer. Serien genskaber hudens balance og har høj plejende og beskyttende anti-age effekt.

Renseprodukter fra 205,- Ansigtscremer fra 475,-